Samo za našu regiju upaljeno žuto upozorenje

NEMAMO SREĆE: Hrvatska se i danas prži, ali u Zagorje kasnije stiže grmljavinsko nevrijeme

Objavljeno: 07.06.2024. zagorjeinternational

Prema DHMZ-u, vrijeme će danas biti pretežno sunčano, vrlo toplo i vruće. Poslijepodne u unutrašnjosti lokalno umjeren razvoj oblaka uz pljuskove uglavnom na zapadu, a u noći su izraženiji pljuskovi uz prolazno pojačan vjetar mogući uglavnom u Međimurju i Hrvatskom zagorju. 

Vjetar većinom slab, na Jadranu od sredine dana i umjeren sjeverozapadnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 27 i 31 °C.

Za našu je regiju, Zagrebačku, na snazi žuto upozorenje zbog grmljavinskog nevremena. Mjestimice su mogući izraženi pljuskovi s grmljavinom, ponajprije na sjeverozapadu.

DHMZ

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba