Uoči završnice kampanje, biračima se obratio kandidat HNS-a pod brojem 10 na listi ‘Fair play’ broj 9 za Europski parlament

Krunoslav Lukačić: Vaš glas mijenja Europu!

Objavljeno: 07.06.2024. zagorjeinternational

Kandidat HNS-a pod brojem 10 na listi ‘Fair play’ broj 9 za Europski parlament, Krunoslav Lukačić, uoči same završnice kampanje obratio se biračima priopćenjem kojeg vam u nastavku prenosimo u cijelosti. 

Kako se bliži kraj naše izborne kampanje, želim izraziti svoju iskrenu zahvalnost svima vama koji ste prepoznali važnost naše perspektive za budućnost Europe. Uvjeren sam da je umjerenost, dijalog i suradnja ključ uspjeha u složenom političkom pejzažu Europskog parlamenta.

– Naša kampanja nije bila samo o iznošenju obećanja; bila je o stvaranju realnih, pragmatičnih rješenja koja mogu unaprijediti živote svih građana EU. Zalagali smo se za snažnu, ali fleksibilnu Europu, koja može odgovoriti na izazove današnjice, a istovremeno ostati vjerna svojim temeljnim vrijednostima.

– Bez obzira na ishod ovih izbora, naša misija se nastavlja. Nastavit ćemo raditi na izgradnji mostova, ne zidova, promičući politike koje donose ravnotežu između ekonomskog rasta i socijalne pravde, između inovacija i očuvanja okoliša.

– Stoga vas pozivam, iskoristite svoje demokratsko pravo i glasajte za Europu koju želimo – Europu koja je jaka, ali pravedna; napredna, ali inkluzivna. Vaš glas ima snagu oblikovati našu zajedničku budućnost.

Zajedno možemo postići više – poručio je Lukačić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba