NEVRIJEME STIGLO I DO ZAGORJA: Dijelovi uz granicu sa Slovenijom ipak nisu izbjegli tuču

“Hum na Sutli skršilo sve za 10 minuta,…”

Objavljeno: 07.06.2024. zagorjeinternational

Jako nevrijeme koje je poslijepodne poharalo Sloveniju, gdje je mjestimice padala tuča i veličine teniskih loptica, na putu do Zagorja je oslabjelo, međutim, dijelovi uz granicu sa Slovenijom ipak nisu izbjegli tuču. Srećom, dosta sitniju nego što je bila ona u Sloveniji, ali dovoljno veliku da napravi štetu na poljima, u vinogradima i vrtovima.

Čitatelji javljaju da je najgore bilo oko 22 sata na području Huma na Sutli.

“Hum na Sutli užas”, “Hum na Sutli evo padala je tuča, sutra će se vidjeti šteta…”, “Hum na Sutli skršilo sve u 10 min, tolko o našim obranama od tuče sa generatorima”, pišu čitatelji u Facebook grupi Udruge raketara protugradne obrane Hrvatske.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba