Nesreća se dogodila kod Svetog Ivana Žabnog

Sletio traktorom s ceste i poginuo na licu mjesta

Objavljeno: 06.06.2024. zagorjeinternational

Muškarac je poginuo u izlijetanju traktora s ceste na križevačkom području. Nesreća se dogodila jučer oko 8:45 u mjestu Brezovljani kod Svetog Ivana Žabnog, prenosi Danica.

– Vozač (60) je upravljao traktorom križevačke registarske oznake te je iz neutvrđenog razloga izletio van kolnika. Vozač je na mjestu događaja preminuo. Očevidom je rukovodio zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, koji je naložio obdukciju mrtvog tijela. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – kažu iz policije.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba