Jedna stvar ga je posebno dirnula

S Vatrenima je kod Pape Franje bio i rektor marijabistričkog svetišta Domagoj Matošević

Objavljeno: 06.06.2024. zagorjeinternational

Kako smo jučer pisali, Sveti otac Franjo primio je u srijedu u Vatikanu vodstvo i igrače hrvatske nogometne reprezentacije, a s njima su bili i svećenici zagrebačke nadbiskupije, pomoćni biskup zagrebački mons. Ivan Šaško, vlč. Ivan Lukić, te rektor Svetišta MBB i župnik u Mariji Bistrici preč. Domagoj Matošević, koji je ujedno i povjerenik HBK-a za pastoral športaša, javlja Radio Marija Bistrica.

– Primijetio sam da su igrači, kada su se dolazili pozdraviti i rukovati s papom Franjom, nosili uz sebe krunicu, lančić i druge stvari koje su im važne moleći od njega blagoslov tih predmeta. Imam osjećaj da je svatko došao i sa svojom duhovnom potrebom i nakanom – izjavio je tom prilikom Matošević. 

Rekao je i da ga je posebno dirnulo što stožer reprezentacije, a za to je zadužena Iva Olivari, sa sobom nosi mali kip Majke Božje Bistričke, koji su dobili na poklon od Svetišta, a koji je ostao gotovo neoštećen u velikom požaru u Svetištu 2020. godine.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba