Napila se pa im ušla u dvorište. Nije dobro završilo...

Pijana medicinska sestra vrijeđala bivšeg muža i svekrvu: “Pi*ka ti materina, vrati mi pola milijuna kuna!”

Objavljeno: 06.06.2024. zagorjeinternational

Medicinska sestra Tena uhićena je nakon što je prilično pijana napala bivšeg supruga i svekrvu u dvorištu njihove obiteljske kuće. Prema presudi, sve se događalo u okolici Požege u travnju ove godine oko 13:20 sati, prenosi Danica.

– U dvorištu obiteljske kuće nasilnički se ponašala u obitelji na način da je pod utjecajem alkohola od 1,41 g/kg nepozvana došla na navedenu adresu i galamila i verbalno napala bivšeg supruga riječima: “Pi*ka ti materina, vrati mi pola milijuna kuna i marš u pi*ku materinu!” Nakon toga je nastavila s verbalnim vrijeđanjem svoje bivše svekrve riječima: “Što ti hoćeš, kur*etino stara!” – navodi se u ovotjednoj presudi.

Tvrdi da nije nikoga vrijeđala

Tena je na sudu sve opovrgnula. Tvrdi da su to sve izmislili.

– Došla sam do njih i zatekla svekrvu samu sa svekrom u kući. Rekla sam joj ‘dobar dan’, nisam je vrijeđala. Svekrva mi je skuhala kavu i popila sam jedno pivo kod nje. Nakon 15 minuta pojavio se moj bivši i počeo vikati da što radim u toj kući, da tu nemam što raditi, neka idem van. Ja sam mu na to samo odgovorila neka mi vrati pola milijuna kuna, ali ga nisam vrijeđala i psovala – branila se Tena.

No, prekršajna sutkinja ipak je povjerovala bivšem suprugu i policiji koja je uhitila Tenu te ju zadržala dva dana u pritvoru. Osuđena je na novčanu kaznu od 1700 eura te je dobila zabranu približavanja bivšem mužu i svekrvi na manje od pet metara idućih mjesec dana. Mjeru će provesti Policijska postaja Požega, ističe se u presudi. Tena ima plaću 1600 eura, kaže, pa joj mjesec dana rada neće biti dovoljno za kaznu.

– Prilikom odmjeravanja kazne sud je kao olakotne okolnosti uzeo da je okrivljena djelomično priznala počinjenje prekršaja, njezinu dosadašnju nekažnjavanost i imovno stanje, pa joj je ublažio novčanu kaznu – zaključila je sutkinja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba