Ako ih još uvijek tražite, evo gdje su…

Netko je u Oroslavju izgubio zube…

Objavljeno: 06.06.2024. zagorjeinternational

Na Facebook stranici ‘Policija zaustavlja krapinsko – zagorska županija’ svakodnevno se objavljuju razne informacije. Stranica je najprije služila za dojave lokacija gdje se nalaze policijske patrole, no potom su se objave počele širiti i pratiti općenito događanja iz prometa na području županije, pa čak i šire.

U posljednje vrijeme objave idu još i šire, pa se tako objavljuju nestale životinje, traže se razni savjeti na svim područjima, a traže se i izgubljene stvari poput mobitela, registarskih oznaka, novčanika i slično.

Iako smo mislili da smo sve već vidjeli, jedna nas je jučerašnja objava ponovno uspjela iznenaditi. Naime netko je na području Oroslavja izgubio zubalo, pa se vlasnika pokušalo pronaći upravo preko spomenute stranice.

– U Oroslavju na trgu neko je izgubil zubalo, pa si ga može tam pronaći na autobusnoj stanici na tržnici u centru – stajalo je u objavi uz fotografiju. 

Evo, čisto ako netko traži. 

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba