Čestitke

Martina Belina nova je direktorica TZ područja ‘Srce Zagorja’

Objavljeno: 06.06.2024. zagorjeinternational

Martina Belina nova je direktorica Turističke zajednice područja ‘Srce Zagorja’, a odluku o imenovanju donijelo je Turističko vijeće Turističke zajednica područja ‘Srce Zagorja’ te je dobiveno i Rješenje o upisu Ministarstva turizma i sporta. 

Martina Belina rođena je 1981. i živi u Zaboku. Nakon završene srednje ekonomske škole nastavila je školovanje na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Nakon završetka fakulteta, svoj poslovni put započela je u Termama Tuhelj gdje je radila u Uredu prodaje, a nastavila je u Hotelu i Kampu Terme Jezerčica gdje je radila kao voditeljica prodaje i recepcije. Posljednjih sedam godina radila je u Turističkoj zajednici Krapinsko – zagorske županije na radnom mjestu višeg stručnog suradnika za destinacijski menadžment gdje je u potpunosti upoznala način rada i funkcioniranja turističke zajednice.

– Dosadašnje iskustvo i motivacija za novim izazovima naveli su me da pošaljem prijavu za natječaj. U narednom periodu fokusirat ćemo se na kreiranje dodatnih sadržaja za poboljšanje doživljaja posjetitelja i kreiranje novih turističkih proizvoda. Uz to bitan je i rad na očuvanju postojećih resursa te nastavak jačanja turističke infrastrukture. Uz postojeće, već afirmirane evente, planiramo osmisliti nove te provoditi promotivne aktivnosti koje treba usmjeriti ciljano prema različitim skupinama kako bismo prikazali različitost koju naša destinacija nudi i izdvojili se pričom koja je autohtona i specifična za naše područje. Kako bi sve navedeno bilo ostvarivo potrebno je umrežavanje svih dionika u turizmu s našeg područja na čemu ćemo intenzivno raditi, a sve s ciljem jače destinacijske konkurentnosti u okvirima održivog razvoja – poručila je Belina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba