Vremena imate do 5. srpnja

Prijavnice za sudjelovanje na Zagorskom gospodarskom zboru su vani

Objavljeno: 05.06.2024. zagorjeinternational

Župan Željko Kolar i zagrebački župan Stjepan Kožić održali su radni sastanak na temu organizacije 32. Zagorskog gospodarskog zbora, na kojem će Zagrebačka županija biti županija partner Krapinsko – zagorskoj.

Kolar je ovom prilikom istaknuo da je Zagrebačka županija ekonomski jedna od najjačih u Hrvatskoj. 

– Izuzetno smo zadovoljni što će nam Zagrebačka županija biti partner na ovogodišnjem Zagorskom gospodarskom zboru. Naslonjeni smo jedni na druge, imam sjajnu suradnju s kolegom Kožićem, te sam uvjeren da će nam sudjelovanje Zagrebačke županije na našem gospodarskom zboru dati dodatnu vrijednost – istaknuo je nakon sastanka župan Kolar.

Župan Kožić rekao je da je suradnja Zagrebačke i Krapinsko – zagorske županije uvijek bila na zavidnom nivou.

– Ovo partnerstvo na Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini bit će prilika da pokažemo sve naše prednosti te da još jednom nešto naučimo jedni od drugih – istaknuo je župan Kožić te podsjetio da je Zagrebačka županija po kriterijima za razvijenost Vlade RH u samom hrvatskom vrhu.

Na sastanku je sudjelovao i direktor Radija ‘Kaj’ Drago Gradečak, zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec s resornim pročelnicima Damirom Fašaićem i Josipom Kraljičkovićem te pročelnica Krapinsko – zagorske županije nadležna za gospodarstvo Sanja Mihovilić.

Inače, 32. Zagorski gospodarski zbor bit će održan od 12. do 14. rujna u Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina i na vanjskom igralištu, u organizaciji Krapinsko – zagorske županije, Grada Krapine, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina, Obrtničke komore Krapinsko –  zagorske županije i Radija ‘Kaj’.

Dodajmo i da su objavljene prijavnice za sudjelovanje na Zboru, a svi zainteresirani popunjenu i ovjerenu prijavnicu moraju dostaviti najkasnije do 5. srpnja na e-mail [email protected]

Nastup za tvrtke, obrte, OPG-ove i udruge je besplatan.

Prijavnice možete preuzeti niže.

Powered By EmbedPress

Powered By EmbedPress

Powered By EmbedPress

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba