Nakon nesreće je pobjegao

Policajac vozio u suprotnom smjeru na autocesti A6, zabio se u auto s mladim parom

Objavljeno: 05.06.2024. zagorjeinternational

Pijani policajac vozio je autocestom u suprotnom smjeru i udario u auto u kojem je bio mladi par. Nesreća se dogodila u petak navečer na autocesti kod Rijeke, doznaje Index. Policajac je udario bočno u auto u kojem su bili mladić (23) i njegova djevojka (22). Srećom, lakše su ozlijeđeni.

Iz policije kažu kako 43-godišnji policajac nije bio na dužnosti i vozio je privatni automobil. Nesreća se dogodila oko 23 sata na vijaduktu Slivno. Mladi par vraćao se iz Rijeke u Gorski kotar kad se ispred njih pojavio auto iz suprotnog smjera. Mladi vozač pokušao je izbjeći frontalni sudar pa je policajac udario u bočna vrata i stražnju gumu mladićevog auta. Policajac je zatim pobjegao s mjesta nesreće, a mladi par je pozvao policiju.

Lakše su ozlijeđeni

Mladić i djevojka zadobili su lakše ozljede te ih je hitna pomoć odvela u bolnicu. Alkotest je pokazao da 23-godišnji vozač nije konzumirao alkohol. Oko 2 sata su otpušteni iz bolnice.

– Do nesreće je došlo kada je 43-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom riječkih oznaka u suprotnom smjeru, udario bočnim dijelom vozila u osobno vozilo zagrebačkih oznaka, kojim je upravljao 23-godišnjak – rekli su iz policije tek na upit Indexa.

Čitatelj koji je Indexu javio za nesreću kaže da je neslužbenim kanalima doznao da se radi o visokopozicioniranom policijskom službeniku te da mu je navodno izmjereno 1,30 promila alkohola. Na dodatan upit Indexa na kojoj je poziciji zaposlen policajac koji je pijan vozio u suprotnom smjeru, u Policijskoj upravi ne žele odgovoriti. Rekli su samo da se ne radi o načelniku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba