Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine

KRAPINA: Objavljeni detalji sudara auta i djeteta na biciklu

Objavljeno: 05.06.2024. zagorjeinternational

Jučer oko 17:30 na Trškom Vrhu u Krapini dogodila se prometna nesreća u kojoj je dijete (8) na biciklu zadobilo teške ozljede. Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine, objavila je policija.

Dijete je upravljajući biciklom došlo do raskrižja i naišlo na osobno vozilo koje je bilo zaustavljeno na cesti, nakon čega je biciklom udarilo u stražnji dio vozila te uslijed udara palo na cestu. Osobnim vozilom upravljala je 49-godišnjakinja.

Vozilom Hitne medicinske pomoći dijete je prevezeno u Kliniku za dječje bolesti Zagreb, te je utvrđeno kako je zadobilo teške tjelesne ozljede.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba