U okviru nacionalnog projekta

VRIJEDNA DONACIJA: Zabočki DVD potpisao suradnju s Kauflandom

Objavljeno: 04.06.2024. zagorjeinternational

Danas je u ime zabočkog Dobrovoljnog vatrogasnog društva ugovor o suradnji s Kauflandom potpisao predsjednik Želimir Lež. Potpisivanju ugovora prisustvovali su voditelj poslovnice Kauflanda u Zaboku Andrej Obrstar i zapovjednik DVD Zabok Željko Tršinski. 

Svakoj trgovini Kauflanda u Hrvatskoj u okviru ovog nacionalnog projekta pridruženo je po jedno partnersko dobrovoljno vatrogasno društvo koje podržavaju s 5000 eura. 

– Kao jedan od najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj svjesni smo svoje odgovornosti prema lokalnim zajednicama u kojima poslujemo, a vatrogasci igraju ključnu ulogu kada je riječ o zaštiti i pomoći lokalnom stanovništvu – istaknuo je predsjednik Uprave Kauflanda Hrvatska k.d. Patrick Rudat, prilikom suradnje Kauflanda i dobrovoljnih vatrogasnih društava u dvorištu Državne vatrogasne škole na zagrebačkom Ksaveru. 

Projekt prati velika kampanja koja uključuje i TV spot u kojemu su glavni glumci upravo pripadnici DVD-ova. Spot se može pogledati ispod.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba