Doznajte sve što vas zanima

Pridružite se sutra FOI-jevom Virtualnom danu otvorenih vrata

Objavljeno: 04.06.2024. zagorjeinternational

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, najavljuje Virtualni dan otvorenih vrata, koji će se održati sutra, 5. lipnja, s početkom u 13 sati putem OVE POVEZNICE

Virtualni dan otvorenih vrata namijenjen je maturantima, srednjoškolskim nastavnicima, roditeljima te široj zainteresiranoj javnosti, a cilj je upoznati buduće studente s našim studijskim programima, uvjetima za upis, stručnom praksom, studentskom razmjenom i mnogim drugim specifičnostima koje FOI čine jedinstvenim. Također, tim za upise bit će spreman odgovoriti na sva pitanja vezana uz upise na FOI te studentski život i studentski smještaj u Varaždinu.

– Sudionici će imati priliku saznati sve potrebne informacije o našim studijskim programima koji se mogu upisati u Varaždinu, Zagrebu ili Sisku, kao i o mnogim izvannastavnim aktivnostima koje nudimo – kažu na Fakultetu. 

Pozivaju sve zainteresirane da se pridruže Virtualnom danu otvorenih vrata i saznaju više o mogućnostima koje pruža Fakultet organizacije i informatike.

Iskažite svoj interes za sudjelovanjem OVDJE, a na događaj se spojite putem OVE POVEZNICE.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba