Samo ove godine stigle su 32 nove

Pogledajte popis svih lokacija u Hrvatskoj gdje su kamere. Čak pet je novih u Zagorju

Objavljeno: 04.06.2024. zagorjeinternational

Portal Autonet napravio je listu od 468 lokacija diljem Hrvatske gdje postoji mogućnost da radari, odnosno kamere zabilježe prebrze vozače. 

Najviše ih je na području PU splitsko – dalmatinske gdje u čak 64 mjesta na kojima postoji mogućnost da vas snimi kamera za prekoračenje brzine. Nakon toga slijedi PU zagrebačka s 39 lokacija.

Slijede PU istarska i PU vukovarsko – srijemska koje imaju po 36 lokacija, Policijska uprava varaždinska ima pak 34 lokacije, a PU zadarska njih 28. Veliki dio njih odnosi se upravo na sami Grad Zadar. Samo je jedna policijska uprava koja raspolaže jednoznamenkastim brojem lokacija fiksnih kamera. To je PU požeško – slavonska na čijem području je tek sedam lokacija. Prate je PU karlovačka i PU sisačko – moslavačka s po 11 lokacija, s time da je ove godine karlovačko područje dobilo dvije nove lokacije, a sisačko tri. Četiri nove lokacije ove je godine dobilo područje PU bjelovarsko-bilogorske, a čak pet područje PU krapinsko – zagorske.

Ove godine nove kamere stigle su na 32 lokacije u zemlji. Na području PU krapinsko – zagorske nove kamere su sada u mjestu Đurmanec (kod kbr. 85), zatim u Pregradi (ulica Janka Leskovara kod kbr. 43), u Podgrađu koji je dio općine Marija Bistrica (kod kbr. 82C) te u mjestu Kraljevec na Sutli (kod kbr. 125 odnosno kod osnovne škole). 

Detaljan popis svih lokacija pogledajte OVDJE, a OVDJE možete provjeriti točne lokacije na karti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba