Odveo u smrt sebe i suprugu, prije pet godina isto imao nesreću gdje je poginula žena. Nisu mu ni sudili

Objavljeno: 04.06.2024. zagorjeinternational

Edi Zdjelar, koji je sa suprugom poginuo u nesreći na autocesti između Novske i Okučana u petak, te se prije toga snimao da vozi 200 km/h, 2019. godine je u Kovačevcu kod Nove Gradiške imao još jednu tešku nesreću u kojoj je poginula njegova tadašnja partnerica.

U nesreći koja se dogodila u ožujku 2019. godine, Zdjelar je izgubio nadzor nad upravljačem kombija te je nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. Silina udarca bila je toliko jaka da se kombi prevrnuo i vratio na suprotni trak ceste kojim se kretalo vozilo iz suprotnog smjera. Zdjelar i supruga su izletjeli iz kombija u kojem su se vozili. Oboje su teško ozlijeđeni, a liječnici su se zatim borili za život trudnice. Žena je preminula u prosincu iste godine.

Bio je mlađi punoljetnik

Kako doznaju 24sata od Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu, u rujnu 2019. godine doneseno je rješenje kojim se utvrdilo kako nema osnove za vođenje kaznenog postupka protiv Zdjelara, koji je tada bio mlađi punoljetnik.

– Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu dana 16. rujna 2019. donijelo je rješenje kojim se utvrdilo kako nema osnove za vođenje kaznenog postupka zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu iz članka 227. stavak 5., 2. i 1. Kaznenog zakona – rekli su iz ODO-a Slavonski Brod.

Podsjetimo, i baka trudnice koja je nastradala u nesreći preminula je od šoka, nakon što je na cesti ugledala nepomično tijelo svoje unuke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba