KAKAV PEH: Dvojici mladića ponudio drogu, no nije znao da su policajci

“Dečki, ja vama speed, a vi meni koku!”

Objavljeno: 04.06.2024. zagorjeinternational

Kenan Č. (39) bio je na Zagreb Music Festu u nedjelju na Jarunu. Oko 2 sata na mobitelu je razvukao speed i povukao liniju droge. Okrenuo se i ugledao dvojicu mladića te im ponudio: “Dajte vi meni koku, a ja ću vama speed!”. No, od te razmjene nije bilo ništa jer su dva posjetitelja bili policajci na zadatku. Izvadili su značke i legitimirali se, prenose 24sata.

– Policijski službenici uporabili su sredstva prisile, tjelesnu snagu i sredstva za vezivanje nad 39-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine radi sprječavanja bijega osobe koju treba privesti zbog posjedovanja droge. Prilikom stavljanja lisica muškarac se počeo opirati da bi u jednom trenutku odgurnuo policijskog službenika PU zagrebačke koji ga je pokušao zadržati te su obojica pali na tlo – kažu iz zagrebačke policije. Policajac se u padu ozlijedio te su ga prevezli u Kliniku za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je teško ozlijedio nogu.

Osumnjičeni je priveden u službene prostorije policije, a nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjanje kaznenog djela prislie prema službenoj osobi. Tužitelj je od suca istrage Županijskog suda u Zagrebu zatražio da mu odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bijega jer je Kenan Č. državljanin BiH. Sudac je to prihvatio te će osumnjičeni, umjesto da otputuje u Sloveniju gdje radi, najmanje mjesec dana provesti u Remetincu. Zbog posjedovanja droge prekršajno je prijavljen.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba