Pozamašan popis

U policijskoj akciji u Pregradi kod 54-godišnjaka otkriven arsenal oružja

Objavljeno: 03.06.2024. zagorjeinternational

Policijski službenici Policijske uprave krapinsko – zagorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari’.

– U subotu, 1. lipnja, temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu, na području grada Pregrade izvršena je pretraga obiteljske kuće u vlasništvu 54-godišnjeg hrvatskog državljanina. Prilikom pretrage su uz oružje i streljivo koje je legalno posjedovao, pronađene dvije puške, dva pištolja, deset komada signalnih raketa, više desetaka komada raznih dodataka i dijelova za oružje te više od 200 komada raznog streljiva, koje je 54-godišnjak nezakonito posjedovao – izvijestili su iz policije.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je počinio kazneno djelo ‘Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari’ iz čl. 331. Kaznenog zakona, te će redovnom putem protiv njega biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zlataru.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba