Tek toliko da ne zaboravite, ovog vikenda ste u Stubakima

U petak kreće šesto izdanje ‘Malog uličnog festivala’

Objavljeno: 03.06.2024. zagorjeinternational

Podsjećamo vas još jednom da ovog vikenda, od petka do nedjelje, svi dođete u Stubičke Toplice gdje će se održati jedna od najljepših i najiščekivanijih zagorskih manifestacija, šesti ‘Mali ulični festival’.

Festival kreće u petak u 18 sati, a prvu večer otvaraju Rajko Suhodolčan & Kvartet Gubec u Parku Maksimilijana Vrhovca u 21 sat, dok na glavnoj pozornici u 23 sata nastupa ‘Teška industrija’. U subotu u Park Maksimilijana Vrhovca najprije u 19.30 sati stiže predstava teatra ‘Moruzgva’ “Prekid preko veze”, a potom se na pozornicu u 21 sat penje popularna pjevačica prekrasnog glasa Ivana Kindl. U nedjelju će pozornica u parku ponovno u 19.30 najprije ugostiti kazališnu predstavu “Kako misliš mene nema?!” teatra ‘Exit’, a potom na glavnu pozornicu u 21 sat stižu ‘Gustafi’. 

Za sva događanja ulaz je besplatan.

Također, dodajmo da će sva tri dana trajanja festivala trajati i ‘festivalski moving’. Bit će tu brojnih uličnih performera, art park, tematske gastro i eno ponude, interaktivne radionice, bogata ponuda OPG-a, obrta i zanata, zabavni park ‘Adria’… 

Isto tako, na svoje će doći i ljubitelji dobre hrane i pića jer će kućice imati brojni ugostitelji koji će nuditi razne delicije – od domaćih štrukli i popularnih burgera, pa sve do pivskih ‘stanica’ i gin&tonic barova. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba