Sve to zbog neprilagođene brzine

U nesreći u Selnom ozlijeđeno troje mladih, u Vidovcu Krapinskom Slovak motociklom sletio u kanal

Objavljeno: 03.06.2024. zagorjeinternational

Jučer je oko 4.30 sati došlo do prometne nesreće u Selnom u kojoj je jedna osoba zadobila lakše tjelesne ozljede, a dvije osobe zadobile su teške tjelesne ozljede. Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak zbog neprilagođene brzine osobnim automobilom prešao van kolnika u odvodni kanal i udario u zemljanu uzvisinu prilikom čega je došlo do prevrtanja automobila.   

– Vozač je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede, a ozlijeđena su i dva maloljetna putnika iz vozila. Putnici su isto tako prevezeni u Opću bolnicu Zabok gdje su im utvrđene jednom putniku teške tjelesne ozlijede i jednom putniku lakše tjelesne ozljede. Svo troje su zadržani na daljnjem liječenju – stoji u izvješću policije. 

Utvrđeno je kako je 24-godišnji vozač upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 0,41 promila.

Nadalje, jučer je oko 11.30 sati u Vidovcu Krapinskom došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede.

– Do prometne nesreće došlo je jer 48-godišnji državljanin Slovačke nije prilagodio brzinu kretanja motocikla prometnoj situaciji i uslijed neočekivanog odvijanja prometa motociklom pao u odvodni kanal. Vozač je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede te je zadržan na daljnjem liječenju – dodali su iz policije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba