Nije mu ovo bio prvi put, a kažnjen je sa samo 100 eura

E, MOJ DARIO: Nasrnuo na vozača i suvozačicu jer nisu vozili kako on hoće

Objavljeno: 03.06.2024. zagorjeinternational

Kaznu od 100 eura morat će platiti mladić Dario nakon što je ispred jednog ludbreškog ugostiteljskog objekta napao dvije osobe. Razlog? Problemi u prometu, piše ePodravina

Sve se zbilo u siječnju još prošle godine u 21 sat. Bilo je to na ulici ispred jednog ludbreškog ugostiteljskog objekta. 

– Na javnom mjestu dostupnom neograničenom broju građana, narušavao je javni red i mir tučom – navela je policija, a to potvrdio presudom i sud. 

On je fizički napao vozača koji je izašao iz auta. Bio je, navodi se, “revoltiran njegovim ponašanjem u prometu na cesti”. Zbog toga ga je uhvatio objema rukama za vrat i nekoliko puta odgurnuo rukama od sebe. 

– Potom je između njih stala suvozačica s namjerom kako bi ih smirila. No, okrivljenik je također rukama uhvatio za vrat i nju te ju odgurnuo od sebe – pojašnjavaju na sudu. 

Iako je navedeni mladić već evidentiran kao počinitelj prekršaja javnog reda i mira, te ukazuje na činjenicu da pokazuje “upornost pri činjenju prekršaja” – dobio je znatno ublaženu kaznu. Sud je čak naveo i kako dosadašnje prekršajne sankcije nisu u dovoljnoj mjeri utjecale na okrivljenika da se kloni činjenja prekršaja iz spomenutog Zakona.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba