Katastrofalan dan

CRNA NEDJELJA: Na hrvatskim cestama u jednom danu poginulo pet muškaraca

Objavljeno: 03.06.2024. zagorjeinternational

Tijekom jučerašnjeg dana pet osoba je izgubilo život na hrvatskim prometnicama – tri motociklista, biciklist i vozač quada.

Oko 5:30 sati na autocesti A3 kod Starog Petrovog Sela u Brodsko – posavskoj županiji poginuo je 64-godišnji motociklist, njemački državljanin. Izgubio je nadzor nad motociklom i pao na kolnik, a potom udario u središnju odbojnu ogradu, prenosi Index.

Mladić (24) je oko 12:55 sati sletio motociklom s ceste u Bedekovčini i smrtno stradao. Samo 15 minuta nakon toga dogodila se prometna nesreća na Medvednici u kojoj je poginuo 18-godišnji biciklist, koji je na području između Lugarove kuće i Kraljičina zdenca, prevelikom brzinom ušao u desni zavoj. Nakon kočenja u zavoju biciklom je naletio na rubni kamen, izgubio nadzor i u padu udario u zaštitnu ogradu. Na mjestu je poginuo.

Oko 15:55 sati u prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali poginula je još jedna osoba. U mjestu Sibinj, između Novog Vinodolskog i Senja, sudarili su se motocikl i osobni automobil. Motociklist, strani državljanin, smrtno je stradao na mjestu nesreće. U kasnim poslijepodnevnim satima, 22-godišnji mladić je u šumi iznad mjesta Kaptol u Slavoniji sletio quadom i poginuo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba