Posjetite sklonište za napuštene životinje ‘Luč Zagorja’

Ove divne njuškice traže novi dom!

Objavljeno: 02.06.2024. zagorjeinternational

Sklonište za napuštene životinje ‘Luč Zagorja’ djeluje od 2014. godine s misijom pružanja utočišta napuštenim životinjama diljem gradova i općina s područja KZŽ s kojima surađuju. Uz osnovne zadatke poput smještaja, brige te pružanja veterinarske zaštite, aktivno rade i na pronalasku novih domova za ova predivna bića. 

Ovo je Alex

Upoznajte Alexa, vašeg budućeg najboljeg prijatelja! Alex je predivan, godinu i pol star mješanac labradora, čija toplina i druželjubivost osvajaju srca gdje god se pojavi. Ovaj šarmantni dečko je  cijepljen, čipiran i kastriran, te već naučen na suživot s drugim psima i mačkama, a i na povodcu se ponaša kao pravi džentlmen! Pridružite se našoj misiji i dajte Alexu šansu za bolji život. Udomljavanje mijenja živote – i Alex je spreman promijeniti vaš na bolje!

Djevojka Nera

Upoznajte Neru! Ova ljubazna i privržena djevojka ima nevjerojatnu snagu i otpornost. Nera je prilagodljiva, socijalizirana i uživa u društvu sa psima i mačkama. Cijepljena, čipirana i sterilizirana, Nera je zahvalna za svaku priliku koju dobije. Njezin potencijal za transformaciju je inspirativan. Pružite Neri dom i ljubav koju zaslužuje, donesite radost i sreću u svoj život udomljavanjem Nere!

Ax traži dom

Ax traži dom! Ax je mladi muški pas, srednjeg rasta i crne poluduge dlake. Star je tek 10 mjeseci i sada najbolje upija sve trikove i pravila ponašanja. Zaigran i jedva čeka da ga se odvede u šetnju. Cijepljen je mikročipiran i kastriran.

Više informacija o dogovoru oko udomljavanja možete dobiti na broj 091/3300-573 (Mirjana). Radno vrijeme za stranke je radnim danom od 10 do 15 sati, subotom od 10 do 13 sati te nedjeljom od 10 do 12 sati. Također, sve životinjice možete upoznati i preko njihove internetske stranice.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba