Darko je priznao da se napio na poslu

Darko s tri promila vozio kući s posla: “Kolega nas je počastio…”

Objavljeno: 02.06.2024. zagorjeinternational

Mortus pijani Darko upravljao je automobilom, a napuhao je čak 3,2 promila alkohola.

Kako prenosi Danica, 36-godišnji Darko je potkraj veljače ove godine u mjestu Odra kod Zagreba upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Ulice Laskočica u smjeru zapada. Prometnom kontrolom utvrđeno je da je u organizmu imao alkohola u koncentraciji od 3,17 g/kg, odnosno odgovarajući iznos mililitara u litri izdahnutog zraka, što je utvrđeno alkometrom, ističe se u presudi.

Darko je na sudu priznao da je tog dana bio pijan “k’o avion” dok se vraćao s posla doma.

– Istina, vozio sam jako pijan jer sam tijekom dana konzumirao alkohol budući da je jedan kolega s posla odlazio u mirovinu pa nas je sve počastio. Žao mi je zbog počinjenog prekršaja, molim sud da bude blag – rekao je Darko prekršajnoj sutkinji.

Proglašen je krivim i osuđen na kaznu od 1320 eura plus 30 eura sudskih troškova, a dobio je i jednomjesečnu zabranu upravljanja. Presuda je nepravomoćna i Darko se na nju može žaliti.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba