PROCURIO VIDEO: Snimao kako juri 200 km/h tek par sekundi prije užasa

JEDINO BEBA PREŽIVJELA: Mladić (24) koji je odveo sebe i djevojku (21) u smrt na A3 već imao kobnu nesreću

Objavljeno: 01.06.2024. zagorjeinternational

Mladi par smrtno je stradao u jučerašnjoj prometnoj nesreći na autocesti između Okučana i Novske, pišu 24sata.  

Do nesreće je došlo kada je 24-godišnjak upravljajući automobilom novogradiških oznaka u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona BiH nacionalnih oznaka koji se kretao ispred njega u istome smjeru. Na mjestu događaja vozač i 20-godišnjakinja su smrtno stradali. Dijete koje je bilo u automobilu prvo je prevezeno u novogradišku bolnicu, a zbog težine ozljeda prebačeno je u Zagreb. 

E.Z. (24) je na dan nesreće objavio snimku koja prikazuje kako BMW-om juri po autocesti brzinom većom od 200 kilometara na sat. U jednom trenutku snima i sam sebe te pozdravlja prijatelje i govori kako ide na krštenje, što nam je potvrdio i njegov prijatelj. Video je sniman između 14:30 i 14:45, što odgovara vremenu nesreće jer je nesreća prijavljena u 15 sati. 

Kako podsjeća 24sata, Iz više izvora im je potvrđena informacija kako je 24-godišnjak već imao prometnu nesreću. Riječ je o nesreći do koje je 2019. godine došlo u mjestu Kovačevac kod Nove Gradiške. 

Tada je kao vozač kombija izgubio nadzor nad vozilom, te je nekontrolirano prešao na drugu stranu ceste i udario u betonski most. Kako se tada doznalo u nesreći je osim sada poginulog muškarca, tada stradala  i njegova trudna supruga rođena 2001. godine. 

Nakon što je trudnica tada stabilizirana u novogradiškoj bolnici, hitno je prevezena u Zagreb na daljnje liječenje. Ipak, doktori je nisu uspjeli spasiti, pa je od posljedica nesreće preminula. 

Također, 24sata doznaju kako 24-godišnjak, osim ove prometne nesreće u Kovačevcu, nije imao težih prekršaja, pa nije bilo niti razloga da mu policija oduzme automobil.

Video vožnje možete pogledati OVDJE.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba