Pijana ih je vrijeđala, pa čak i fizički napala

Policajci u Velikom Trgovišću zaustavili pijanu vozačicu. Krenuo je pravi šou…

Objavljeno: 31.05.2024. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjakinjom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ‘Prisila prema službenoj osobi’.

Naime, u srijedu oko 23 sata u Velikom Trgovišću tijekom nadzora prometa, policajci su zaustavili 49-godišnju vozačicu koja je bila pod vidnim utjecajem alkohola te su je isključili iz prometa. Usprkos tome, vozačica se htjela vratiti u automobil i nastaviti vožnju, pri čemu je vrijeđala i omalovažavala dvoje policijskih službenika te ih i fizički napala kada su je htjeli spriječiti u njenim namjerama. Svi sudionici incidenta zadobili su lakše tjelesne ozljede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 49-godišnjakinja je puštena na slobodu i protiv nje se podnosi kaznena prijava redovnim putem.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba