U PRIPREMI I NOVI SINGL: Zagorska pjevačica nastavlja svoje stvaralaštvo u tonu modernog pop zvuka s elementima domaće kajkavske lirike

VIDEO: Gordana Ivanjek Tušek predstavila novi spot za pjesmu ‘Moram ti reči’

Objavljeno: 30.05.2024. zagorjeinternational

Nakon što je prošle godine obnovila suradnju s Croatia Recordsom potpisom novog petogodišnjeg ugovora, ‘Moram ti reči’ drugi je spot/singl kojim Gordana Ivanjek Tušek nastavlja svoje stvaralaštvo koje posljednjih godina dominantno obilježava moderan pop zvuk s elementima domaće kajkavske lirike.

Ekipa je već standardna – glazbu i tekst potpisuje Žarko Tušek, aranžman Toni Eterović, a produkciju spota Velimir Crljić, koji u posljednje vrijeme prati nekoliko hrvatskih glazbenica. Gordana će uskoro nastupiti i na Festivalu Podravine i Podravlja u Pitomači na kojem će se ponovno vratiti tamburaškoj glazbi koja je obilježila njezine glazbene početke, ali kojom se i danas kontinuirano bavi.

– Hvala mom standardnom timu, hvala Velimiru, hvala ReGaleriji iz Zaboka na divnom prostoru, mom izdavaču Croatia Recordsu i hvala od srca naravno vama koji sve to skupa pratite i podržavate. U pripremi je novi singl koji ćemo vezati uz ovogodišnji Krapinski festival i čiji bi spot trebao izaći odmah u tjednima nakon festivala, početkom jeseni. U tom periodu očekujemo i kompletiranje albuma i njegovu promociju – poručuje Gordana Ivanjek Tušek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba