NK ‘Matija Gubec’ prvak 2. Zagorske županijske nogometne lige

“Ovaj kadar igrača zaslužio je igrati prvu ligu”

Objavljeno: 29.05.2024. zagorjeinternational

Nogometni klub ‘Matija Gubec’ iz Gornje Stubice ponio je naslov prvaka u 2. Zagorskoj županijskoj nogometnoj ligi, uz revijalnu utakmicu koju su seniori odigrali protiv veterana i kadeta. 

Pehar i medalje je igračima, stručnom stožeru i vodstvu kluba uručio predstavnik Nogometnog saveza, Božidar Smrekar, a nagradu je i kao najbolji strijelac lige primio Antun Strjački.

Trener Nenad Jakopec prokomentirao je sezonu za Radio Stubicu i rekao da sam početak nije bio najbolji.

– Imali smo kiks od Vatrogasca, pa od Toplica, pa remi s Đalskim. Nakon toga nanizali smo deset pobjeda do poraza u Mihovljanu. Posljednja četiri kola su bila rutina. Imali smo najboljeg strijelca lige i još jednom čestitke dečkima. Treba ostaviti ovaj kadar igrača koji su zaslužili igrati prvu ligu – poručio je Jakopec. 

Predsjednik kluba Jasmin Krizmanić istaknuo je da je ovo lijepi uspjeh.

– Prva momčad je u fokusu svima koji su vezani za nogomet. Mi smo se uspjeli stabilizirati nakon pukog preživljavanja u prošlim godinama. To je rezultat dobrog rada stručnog dijela kluba, gdje imamo prvoklasnog trenera. Moram istaknuti pokretača svega, dopredsjednika Vladimira Haramusteka, koji daje veliki doprinos i zaslužan je oko svega što se u klubu događa. U tri godine smo postavili klub na noge i svakako da možemo biti zadovoljni. Cilj nam je da momčad bude stabilan prvoligaš. Ipak najvažnije su nam mlađe kategorije. Mi imamo oko sto nogometaša i to je uspjeh za naše mjesto, da smo uspjeli veliki broj klinaca vezati za sport – istaknuo je Krizmanić.

Trener kadeta i starijih pionira Nikola Sviben zadovoljan je rezultatom i radom ekipa u mlađim kategorijama.

– Ove godine prvi puta imam kadete, ali nemamo juniore jer smo mala sredina. Ipak, zadovoljni smo i nadamo se da će čim više djece doći do seniorske ekipe. Prošle godine smo otvorili kategoriju zagića, a ove godine i prstića. U omladinskom pogonu rade domaći treneri. Nema tu nekog interesa, nego rad u omladinskom pogonu temeljimo na ljubavi prema nogometu, svom mjestu i prema klubu – dodao je Sviben.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba