Naslov najbolje ekipe brani momčad 'Kiko Usluge'

RADOBOJ: Za nekoliko dana počinje  5. malonogometni turnir ‘3V3 Zagorje Open’

Objavljeno: 28.05.2024. Milorad Videković

U organizaciji Športske udruge Radoboj održava se, 31. svibnja i 1. lipnja, peti malonogometni turnir 3V3 Zagorje Open koji će se održati na sportskom igralištu kod osnovne škole u Radoboju.

Kako je ovaj vid malog nogometa (tri protiv tri) u posljednje vrijeme iznimno popularan te će tako , vjerujemo, biti prijavljeno puno ekipa. Prijave su završene i poznati je raspored odigravanja utakmica.

Prijavljeno je 32 ekipa, najvjerojatnije bi ih bilo i više ali je organizator ograničio broj ekipa na navedenih 32, koje su podijeljen u osam skupina. Tako skupinu A čine CB Saloon, CN Instalacije, Kruškina duša i Hekmeki; skupina B – Elektroalan, Schalke 0,03, Sim Mont i Bume probali; skupina C – DVD Donja Šemnica, Carpoona Food, Šarmeri i Stara dama; skupina D – KR Bau, Mega bar & Gym, MD Studio i Preseka Zapad; skupina E – Radograd, Saluti Bau GMBH, Strahinje Cup i NBD; skupina F – Mesnice Fabekovac, Saluti protuhe, Podovi Vrhovec i Trnje City; skupina G – Graditeljstvo Merkaš, Studio Glow, Zagrrebački plavi i Glanc čisto; skupina H – Kiko usluge, SD Đurmanec, Leško transporti i VE – TE.

Sustav natjecanja je takav da u grupi ekipe odigraju svaka sa svakom te nakon tri odigrane utakmice dvije najbolje plasirane ekipe odlaze u eliminacijski ciklus – u osminu finala.

Turnir otvaraju u petak, 31. svibnja u 19 sati, ekipe iz skupine A CB Saloon i CN Instalacije, te se nakon njih odigravaju ostale utakmice po skupinama a tu večer zaključuju utakmicom Carpoona Food i Šarmeri negdje oko 01,30 sati.

Drugog dana turnira, subota 1. lipnja, ekipe će morati puno ranije na teren te će tako već u 14 sati prvu utakmicu subote, još uvijek borbe u skupinama, odigrati Elektroalan i Schalke 0,03.

Eliminacijski ciklus, osmina finala, započinje u 20,00 sati da bi sve okončalo finalnom utakmicom koja će započeti u 01,40 sati.

Naslov najbolje ekipe brani momčad Kiko Usluge.

Osim nogometa i ove godine  sve posjetitelje očekuje šator, napuhanac za djecu, živa muzika, hot – dogovi, ćevapi, a možda i najbitnije od popratnoga sadržaja, ove godine novitet je i hladnjača, tak da bi svaka  pivica i sokić trebao biti jednako mrzli. Organizator poručuje: „Ak’ Vam se i ne gleda nogomet, dofurajte klince na besplatni napuhanac i recite  ljudima koju lijepu riječ o turniru, a ekipama neka se prijave što prije i pokušaju s trona skinuti prošlogodišnje pobjednike, Kiko usluge“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba