KLANJEC: U srijedu se igra finale kupa NS KZŽ

Objavljeno: 28.05.2024. Milorad Videković

U srijedu, 29. svibnja u 17,30 sati, u Klanjcu  se igra finale nogometnog kupa NS KZŽ u kojem će se sučeliti hrvatski treće ligaš Gaj iz Mača, drugoplasirana momčad lige i viceprvak što je jedan od najvećih uspjeha kluba, i županijski prvoligaš Pregrada iz istoimenog grada koje je kolo prije kraj lige na četvrtom mjestu prvenstvene tablice.  Iz navedenog vidi se da je favorit utakmice gaj ali sito tako ne smijem o smetnuti sa uma da je ovo kup – natjecanje u kojem su iznenađenje najveća  i najbrojnija.

Upravo je Pregrada klub koja je i došla do finala nakon dva velika iznenađenja jer na putu do finala izbacila je četvrto ligaše Stražu u četvrtfinalu a Golubovec u polufinalu nakon izvođenja jedanaesteraca.

Gaj je do finala imao puno lakši put jer u osmini finala je bio slobodan da bi u četvrtfinalu izbacio Rudar (DZ) a u polufinalu, kažu neki da je to bilo finale prije finala, Zagorec iz Krapine. 

Vjerujemo da će stadion u Klanjcu biti pun te da će navijači Gaja, najavljen navijački autobus, i Pregrade doći u velikom broju da podrže svoju ekipu te da će se na tribinama naći i oni neutralni zaljubljenici u nogomet tako da će zasigurno tog dana u Klanjcu biti pravi praznik nogometa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba