Niti je tih, niti je miran

Tihomir (52) policajcu rekao da će mu “j**ati mamu i sestru”

Objavljeno: 27.05.2024. zagorjeinternational

Prema presudi koja je stigla ovih dana, Tihomir (52) je proglašen krivim i kažnjen je sa 700 eura te mora platiti 50 eura troškova postupka zato što je 31. prosinca lani u policijskoj postaji u Zagrebu vrijeđao i omalovažavao policijskog službenika.

Naime, Tihomir je policajcu koji ga je priveo govorio “Ti si glup, nitko si i ništa, je*at ću ti mamu i sestru, govno jedno policijsko”, no on tvrdi da to nije istina, piše Danica.hr.

On je rekao da je uhićen oko 3.20 sati ujutro te je nakon toga doveden u službene prostorije policije.

– Od ranije sam imao ozlijeđenu glavu u događaju koji nije vezan za ovo, ali moram reći da je policija prema meni postupala grubo. No, nije točno da sam to rekao policajcu, to nije moj rječnik – branio se Tihomir. 

Policajac koji je uhitio Tihomira posvjedočio je kako se sve to dogodilo prije smještaja u prostoriju za zadržavanje, kad je uhićenog trebalo pregledati površinski. 

– Privedeni mi to uporno nije dopuštao te me je tijekom ovog pregleda vrijeđao. Nakon toga kolega i ja bili smo ga prisiljeni spustiti na pod kako bi mogli obavit pregled, a potom je smješten u prostoriju za zadržavanje – rekao je policajac. 

Dodao je da je u trenutku uhićenja Tihomir šepao na jednu nogu i imao je posjekotinu na stražnjem dijelu glave. Bio je vidno alkoholiziran, pa mu je pružena liječnička pomoć. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba