Bravo za male stolnotenisače

STOLNI TENIS: Plodan vikend za zagorske kadete i juniore, Stella Presečki prvakinja u parovima, Lovro Posilović drugi pojedinačno!

Objavljeno: 27.05.2024. Milorad Videković

U Donjoj Stubici održano je pojedinačno i ekipno prvenstvo Hrvatske za najmlađe kadete i juniore u stolnom tenisu gdje su klubovi Krapinsko – zagorske županije, STK Zagorec Krapina i STK Stubica, postigli odlične rezultate.

U konkurenciji najmlađih kadeta ekipa STK Stubica u sastavu Karlo Pavlović, Petar Grden i Lovro Ovničević pobjedom nad ekipom Malinska Dubašnica osvojila je naslov prvaka Hrvatske. U konkurenciji najmlađih kadetkinja ekipa Stubice osvojila je peto mjesto.

Žetva medalja nije bila završena, jer su u igri parova Stella Presečki (STK Zagorec) i Tamara Grobotek iz Donjeg Miholjca osvojile zlato i naslov državnih prvakinja.

U pojedinačnoj konkurenciji do srebrne medalje i naslova viceprvaka države došao je Lovro Posilović iz krapinskog Zagorca. On je u finalu poražen od Šimuna Miloševića iz zagrebačke Mladosti. Srebro je osvojila i Stella Presečki, koja je poražena u finalu od Petre Lipovšćak iz Jaske.

Još jedno srebro osvojili su u igri parova Lovro Posilović i Petar Grden iz Stubice, a u mješovitim parovima srebro su osvojili Karlo Pavlović iz Stubice i Petra Lipošćak iz Jaske izgubivši u finalu od Nikole Vučinića iz Cibalije i Vilme Despot iz Šibenika. Bronca je pripala paru STK Stubica Petar Grden – Saša Lendrec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba