Mladi Oroslavčanin rastura

Roko Knezić pobjednik je Masters turnira u Novom Sadu 

Objavljeno: 27.05.2024. zagorjeinternational

U četvrtak je u kuglani ‘Žabac’ u Novom Sadu održan završni Masters turnir “Ball master Tour” serije 2023./2024. u bowlingu. Tijekom sezone je održano ukupno šest turnira iz “Ball master” serije u organizaciji Bowling saveza Srbije, koji su se bodovali za završni Masters turnir. 

Osam najbolje rangiranih igrača nakon odigranih svih šest turnira iz Ball master serije stekla su pravo nastupa na završnom Masters turniru.

Roko Knezić iz Oroslavja nastupio je na dva turnira iz Ball master serije u Beogradu i Bačkom Dušanovu i na oba pobijedio što mu je bilo dovoljno da osigura nastup na završnom turniru u Novom Sadu. 

Roko Knezić

Na završnom turniru igralo se šest igara u kvalifikacijama u kojima je Roko srušio 1320 čunjeva, s prosjekom od 220 po igri što mu je bilo dovoljno za 1. mjesto i direktan plasman u finale.

Nakon razigravanja u finale se plasirala i Maša Đurković iz BK Fortuna – Novi Sad.

Finale se igralo na jednu igru i bilo je izjednačeno do sredine igre, a onda je Roko završnicu odigrao preciznije i smirenije te pobijedio Mašu s 236:208.

U utorak se igra i odlučujuća 3. utakmica finala Hrvatske bowling lige gdje se sastaju BK ‘Nomad’ za koje nastupa i Roko Knezić, a protivnici su im igrači BK Zagreba. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba