Tradicionalno vatrogasno natjecanje

Održan 23. Kup Grada Zaboka 

Objavljeno: 27.05.2024. zagorjeinternational

Ove je subote u organizaciji VZG Zabok i članica DVD-a Gubaševo i DVD-a Pavlovec, na sportskom centru NK Đalski održan 23. Kup Grada Zaboka – Kup koji već postaje tradicionalan te se održava svake godine u svibnju, mjesecu zaštite od požara i povodom Dana Grada Zaboka. 

Ove godine nastupilo je 14 ekipa u četiri kategorije. Odazvale su se ekipe iz DVD V. Trgovišće s tri ekipe (žene A, muški A i muški B), DVD Konjščina s jednom ekipom (muški A), jedna ekipa DVD-a Straža (muški A), DVD Gubaševo s jednom ekipom (muški B), DVD Bedekovčina s jednom ekipom (muški B), DVD Špičkovina s dvije ekipe (muški A i muški B), DVD Zlatar (žene B i muški A) te Dobrovoljno vatrogasno društvo Zabok s tri ekipe (žene A i muški A i muški B). Natjecanje je bila dobra prigoda da se ekipe dodatno malo uvježbaju za predstojeće županijsko vatrogasno natjecanje. 

Najzanimljivije je bilo u kategoriji muški A gdje je nastupilo šest ekipa, a pobjedu je odnijela mlada ekipa iz DVD-a Konjščina. Ekipe su ostvarile odlične rezultate te njim čestitamo na njihovim rezultatima.

Nakon natjecanja na samom kraju prije objave rezultata natjecateljima su se uz par prigodnih riječi obratili gradonačelnik Zaboka Ivan Hanžek, gradski vatrogasni Zapovjednik VZG-a Zabok Ivica Petriček i voditelj sudaca Darka Brlića iz Zlatara, te su ujedno i uručili pehare najboljim ekipama na natjecanju.

Žene A: 

1. DVD V. Trgovišće,

2. DVD Zabok 

Žene B:

1. DVD Zlatar

Muški A:

1. DVD Konjščina,

2. DVD Zabok,

3. DVD Zlatar,

4. DVD Veliko Trgovišće

5. DVD Straža

6. DVD Špičkovina

Muški B:

1. DVD Bedekovčina

2. DVD Špičkovina

3. DVD Veliko Trgovišće

4. DVD Gubaševo

5. DVD Zabok

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba