Policija na našim cestama tijekom vikenda zabilježila osam prometnih

Nesreću u Polju Krapinskom izazvao pijani vozač. Napuhao je čak 2,09 

Objavljeno: 27.05.2024. zagorjeinternational

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda zabilježeno je osam prometnih nesreća, izvijestila je PU krapinsko – zagorska. 

Sedam je bilo s materijalnom štetom do kojih je došlo u Škarićevom i Tugonici zbog nepropisne vožnje unatrag, u Druškovcu Humskom zbog nepropisnog mimoilaženja, do dvije u Zaboku uslijed nepropisne radnje vozilom, u Stubičkim Toplicama zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake te u Polju Krapinskom uslijed oduzimanja prednosti prolaska.

– Vozač koji je skrivio tu nesreću u Polju Krapinskom upravljao je vozilom pod utjecajem alkohola od 2,09 promila – dodali su iz policije. 

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Stubičkim Toplicama pješak je zadobio lakše tjelesne ozljede, a do prometne nesreće je došlo radi ne poduzimanja mjera da vozilo samo ne krene s mjesta.   

Također, tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirana su dva kaznena djela krađe, jedno kazneno djelo oštećenja tuđe stvari i jedno kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti je jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba