"Za mene je oduvijek rok valjanosti proizvoda bio očenaš!"

KUPIO SOK KOJEM JE ROK ISTEKAO PRIJE 6 MJESECI: “Popio sam gutljaj…”

Objavljeno: 27.05.2024. zagorjeinternational

Svako malo dolaze informacije ljutitih kupaca koji su u dućanu kupili neki proizvod kojem je davno istekao rok trajanja, donosi Danica.

Ovaj put novi slučaj na Facebook stranici potrošačke udruge ‘Halo, inspektore’: ljutiti trgovac iz Rijeke požalio se da je u trgovini kupio sok kojem je rok trajanja istekao prije više od pola godine.

Objavu donosimo u potpunosti:

– Radim u trgovini. Više od 32 godine. I za mene je oduvijek rok valjanosti proizvoda bio očenaš! Osnovna abeceda za prehrambene proizvode. Ali, eto, i meni se dogodilo ono što mnoge moje kolegice i kolege iritira dok su na radnom mjestu u nekoj od tisuća trgovina diljem Hrvatske. Kupio sam Fizzy colu Zero Sugar od 2 litre kojem je rok prošao prije pola godine! No, dobro sam još i prošao jer nije niti sedam mjeseci, rekli bi neki sarkastično. I nisam popio ništa više od jednog dobrog gutljaja. Iskreno, tek tada sam, u stvari, primijetio kako nešto ne valja: okus bljutav, ni g od gaziranosti. A kada sam malo bolje pogledao, vidio sam i da je boja soka boja prljave vode. Znam, neću umrijeti od jednog gutljaja. Pa čak i da sam popio više… Ali, dajte, ljudi moji, danas sok, sutra jogurt, prekosutra salama ili nešto drugo. Dokle? Dajte malo više odgovornosti, kolegice i kolege – ljutio se Riječanin.

Kaže kako je sve prijavio i sad čeka odgovor, pišu na stranicama ‘Halo, inspektore’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba