Već tradicionalno

Bučina ulja s međunarodne izložbe Alpe-Adria donirana Caritasovoj pučkoj kuhinji

Objavljeno: 27.05.2024. zagorjeinternational

Varaždinska županija nakon završene izložbe bučinih ulja koju svake godine organizira u svibnju već tradicionalno daruje Pučku kuhinju Biskupijskog Caritasa bučinim uljima koja su bila izložena i promovirana na izložbi.

Tako su zamjenica župana Silvija Zagorec i pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša Dragutin Vincek ravnatelju Biskupijskog Caritasa Anti Šoli predali 150 bočica bučinog ulja koje je bilo izloženo na subotnjoj 6. međunarodnoj izložbi bučinih ulja Alpe-Adria i 13. izložbi bučinih ulja Hrvatske.

Zahvalivši se na već tradicionalnoj donaciji, ravnatelj Šola je istaknuo kako je ovo jedna lijepa gesta Varaždinske županije naznačivši pritom odličnu suradnju između Biskupijskog Caritasa i Varaždinske županije.

– Županija nas pomaže tijekom cijele godine, a ne samo prilikom blagdana i na tome smo jako zahvalni. Mi imamo preko 300 korisnika o kojima brinemo te se iskreno nadam kako će ovaj lijepi primjer Varaždinske županije slijediti i druge institucije i tvrtke – rekao je Ante Šola.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba