"Fizički napad doživio je nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj"

SRAMOTA U ZAGREBU: Huligani napali Hajdukovog igrača Krovinovića!

Objavljeno: 26.05.2024. zagorjeinternational

Huligani su ga sinoć ciljano pratili te napali u grupi kada su osjetili prigodan trenutak. Samo pukom srećom i snalažljivošću Krovinović nije pretrpio teže posljedice. To nije prvi takav napad na naše igrače, objavio je Hajduk, donosi 24sata.

Nogometaši Hajduka u subotu su odigrali posljednju utakmicu sezone u 36. kolu HNL-a protiv Lokomotive. U zanimljivoj utakmici palo je čak sedam golova, a ‘bili’ su pobijedili 5-2. Utakmica nažalost nije završila u sportskim uvjetima, Torcida je u sudačkoj nadoknadi zasula travnjak bakljama, a neredima nije bio kraj nakon utakmice.

Vezni igrač Hajduka Filip Krovinović (28) napadnut je u Zagrebu od skupine suparničkih navijača, priopćio je Hajduk.

U cijelosti prenosimo priopćenje Hajduka:

– Naš prvotimac Filip Krovinović sinoć je u Zagrebu doživio fizički napad od skupine suparničkih navijača. Odmah moramo istaknuti da ovaj nezapamćeni huliganski ispad nema veze s jučerašnjom utakmicom Lokomotiva – Hajduk. Fizički napad doživio je nakon odlaska sa stadiona u Kranjčevićevoj, a isključivi razlog je činjenica da je Filip igrač Hajduka. Ovim putem najoštrije osuđujemo ovaj divljački čin. Od nadležnih institucija očekujemo da istraže ovaj slučaj te sankcioniraju osobe čiji čin nema nikakve veze s navijanjem i sportskim rivalstvom. 

Također moramo istaknuti kako je Filip izrazito nekonfliktna osoba te ničim nije provocirao ovakav napad. Huligani su ga sinoć ciljano pratili te napali u grupi kada su osjetili prigodan trenutak. Samo pukom srećom i snalažljivošću Krovinović nije pretrpio teže posljedice. Ovo nije prvi put da naši igrači doživljavaju slične neugodnosti u Zagrebu. Sličan slučaj dogodio se i prije osam godina kada su napadnuti Toma Bašić i Josip Juranović. 

Hajduk još jednom osuđuje bilo kakav oblik nasilja, za naš klub ovakve stvari nisu prihvatljive i napravit ćemo sve što je u našoj moći da se počinitelji privedu pravdi, a naši igrači u budućnosti zaštite od sličnih neugodnosti – izjasnili su se u Hajduku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba