Uhićena zbog narušavanja javnog reda i mira

‘NABRIJANA’ MARINA: Policiju dobro izvrijeđala i dodala “Je.. vas Plenković!”

Objavljeno: 26.05.2024. zagorjeinternational

Žena je uhićena nakon što je narušavala javni red i mir u stambenoj zgradi, a ‘porciju’ uvreda dobila je i policija koja je pozvana na intervenciju, piše Danica.

Prema ovotjednoj presudi, Marina (46) je 19. travnja ove godine oko 15 sati, dva dana nakon provedenih parlamentarnih izbora, u Slavonskom Brodu narušavala javni red i mir u vidno alkoholiziranom stanju unutar hodnika stambene zgrade.

– Bez povoda i razloga galamila je riječima: U ovoj državi sami lopovi, opet je**ni HDZ dolazi na vlast! Tom prilikom je udarala svojim rukama po ulaznim vratima lifta – navodi se u presudi.

Nakon tih riječi, stanari su pozvali policiju koja je vrlo brzo stigla na intervenciju. No, nabrijana Marina, koja očito ne simpatizira HDZ, nije se dala smesti.

– Po dolasku policijskih službenika Dražena i Ivana, iste je počela vrijeđati i omalovažavati riječima: Mamu vam je**m glupu u pi**u pandursku, je*o vas Plenković i vaš nesposobni načelnik! – ističe se u presudi.

Prekršajna sutkinja Marinu je za remećenje javnog reda i mira i vrijeđanje policajaca osudila na 30 dana zatvora, od čega joj se oduzimaju dva dana provedena u policijskom pritvoru. No, u zatvor neće ako u roku od 12 godina opet ne počini sličan prekršaj.

Sutkinja je naložila i da mora platiti 50 eura paušalne svote za troškove prekršajnog postupka. Na izdani prekršajni nalog 46-godišnjakinja može uputiti prigovor.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba