ZABAVITE SE! Program počinje u srijedu i trajat će sve do subote

ĐURMANEC: Obilježavanje Dana državnosti uz Mladena Grdovića i Lidiju Bačić

Objavljeno: 26.05.2024. zagorjeinternational

U organizaciji Općine Đurmanec a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja nizom događaja od srijede do subote, od 29. svibnja do 1. lipnja 2024. godine obilježit će se Dan državnosti.

Program počinje u srijedu od 17:00 sati paljenjem svijeća i molitvom kod spomen obilježja Željku Pavić – Kalcu. Nakon toga, od 17:15 sati, slijedi u prostorima OŠ Đurmanec otvorenje izložbe slika Željka Pavića-Kalca koja ostaje otvorena sve do subote a moći će se razgledati u vremenu od 16:00 do 20:00 sati.

Program u četvrtak počinje od 15:00 sati događanjem u organizaciji DND-a Đurmanec za najmlađe. Program će se odvijati na prostoru kod OŠ Đurmanec. Na igralištu kod škole od 16:00 sati počinje malonogometni turnir “Željko Pavić – Kalc” u organizaciji SD Đurmanec.

Od 20:00 sati pod šatorom kraj škole slijedi nastup Puhačkog orkestra Petrovsko-Špoljari dok od 20:45 svira bend “Šarmeri”.

U petak od 20:00 sati, također pod šatorom kraj škole, slijedi nastup KUD-a Đurmanec uz nastup tamburaša KUD-a Đurmanec, ŽVS Lire te gosti. Nakon njih slijedi nastup grupe Pandora te koncert Mladena Grdovića.

Program u subotu počinje već od 10:00 sati pokaznom vježbom i prezentacijom pasa Carinske uprave RH-a. U večernjim satima, točnije od 20:00 sati, slijedi nastup KUD-a Đurmanec uz nastup tamburaške te folklorne sekcije. Program završava koncertom Lidije Bačić. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba