‘Ljeto u Dvorcu Oršić’

U Gornju Stubicu stiže jedan i jedini – Gibonni

Objavljeno: 25.05.2024. zagorjeinternational

Nakon što je proslavio 35 godina karijere uz dvije rasprodane Arene Zagreb i koncerte diljem regije, Gibonni ovog ljeta, 5. srpnja, dolazi u prekrasan ambijent baroknog dvorca Oršić. Nakon rasprodanih koncertnih prostora diljem Hrvatske i regije na jedinstvenoj pozornici će zabavljati sve one koji uspiju nabaviti svoju ulaznicu. 

Gibonni je jedan od najvećih glazbenika s ovih prostora, a svaki je njegov koncert veselje za publiku i glazbenike koje ugosti. Nema razloga da tako ne bude i ovog puta. 

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam glazbenik voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već u cijeloj regiji koja ga poziva da održi koncerte poput najavljenog kod Spomenika Seljačkoj buni i Matiji Gupcu.

‘Tempera’, ‘Činim pravu stvar’, ‘Mirakul’, ‘Libar’, ‘Oprosti’, ‘Dobri ljudi’, ‘Posoljeni zrak i razlivena tinta’, ‘Judi, zviri i beštimje’, ‘Onako, od oka’, ‘Udica’ te ‘Lažu fotografije’ samo su neke od pjesama koje na koncertima stvore određen katarzični međuprostor u koji vas može uvesti samo Gibonni.

Publika zato s veseljem očekuje koncert u Gupčevom kraju gdje će pjevati uz vrhunski bend. Uvijek poseban, Gibonni je i za ovaj koncert, 5. srpnja s početkom u 21 sat, osigurao nešto drugačije.

Ulaznice za koncert su dostupne po cijeni od 20 eura isključivo putem sustava Entrio, a organizatori preporučuju osiguravanje ulaznica na vrijeme zbog ograničenog kapaciteta i brzine prodaje. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba