FOTO I VIDEO:

KLINCI UŽIVAJU: Vatrogasna zajednica Krapine ima Dan otvorenih vrata

Objavljeno: 25.05.2024. VH

Povodom svibnja, mjeseca zaštite od požara i 30. obljetnice osnivanja Javne vatrogasne postrojbe Krapina, krapinska Vatrogasna zajednica organizira Dan otvorenih vrata. Kod OŠ ‘Ljudevit Gaj’ u Krapini od 10 sati krenula je prezentacija opreme svih članica Vatrogasne zajednice Krapina te svih žurnih službi koje djeluju na gradskom području: HGSS-a, Hitne pomoći, policije, Crvenog križa i Civilne zaštite. 

Čestitke Vatrogasnoj zajednici na organizaciji Dana otvorenih vrata došao je uputiti i gradonačelnik Krapine, saborski zastupnik Zoran Gregurović koji je istaknuo da se po opremi vidi koliko su službe koje su uključene u sustav civilne zaštite i spašavanja napredovale u posljednjih nekoliko godina.

– Mnogo je tu moderne opreme koje prije nije bilo i tu se vidi izuzetan napredak. Ovo je također prilika da svi sugrađani vide što sve naši vatrogasci i druge žurne službe posjeduju, da vide tko ih štiti i brani – rekao je Gregurović.

Za najmlađe Krapinčane pripremljena je vožnja u maketi kanadera, zip-line preko rijeke Krapinice i napuhanac, a oni malo veći moći će isprobati izbavu pomoću uskočnog jastuka.

– Također, tu su i igre za najmlađe preko kojih se možda netko od njih zainteresira za ovaj poziv, jer badava nam sva ta najmodernija tehnika ako je neće imati tko primjenjivati – poručio je gradonačelnik i saborski zastupnik.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba