Prevezeni su u OB Zabok

U nesreći u Štrucljevu lakše ozlijeđeno čak šestero mladih 

Objavljeno: 24.05.2024. zagorjeinternational

Zagorska policija jučer je evidentirana jednu prometnu nesreću s lakše ozlijeđenim osobama te jednu nesreću s materijalnom štetom.  

– Jučer je oko 23 sata u Štrucljevu na DC1 došlo do prometne nesreće s lakše ozlijeđenim osobama. Do prometne nesreće došlo je zbog ne držanja potrebnog razmaka između vozila i u prometnoj nesreći sudjelovala su tri osobna vozila. Lakše tjelesne ozljede zadobile su dvije vozačice 19-godišnje hrvatske državljanke, te putnici iz vozila, dva 18-godišnja hrvatska državljana i dvije 19-godišnje hrvatske državljanke – stoji u izvješću policije.

Ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Zabok, gdje im je pružena liječnička pomoć i nisu zadržani na daljnjem liječenju. 

Vozaču koji je skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom, 27-godišnjaku, utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu od 2,13 promila, te mu je određeno zadržavanje u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva, alkohola. 

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba