Vozač je spriječio veću katastrofu

Nakon Krapine, požar autobusa i kod Sinja! Zapalio se školski bus pun djece

Objavljeno: 24.05.2024. zagorjeinternational

Jutros je na školskom autobusu koji je kod Sinja prevozio djecu u školu izbio manji požar. Vozač autobusa je u vožnji osjetio dim te je zaustavio vozilo i izveo djecu na sigurno, a potom i ugasio požar. Naknadno se autobus i sam pokrenuo te zadnjim dijelom izašao izvan ceste.

Kako prenose 24sata, oko 7:30 u mjestu Bajagić vozač autobusa je spriječio veću katastrofu tako što je ugasio manji požar koji je najvjerojatnije izbio na predjelu motora. Nema ozlijeđenih, a županijska cesta 6287 je na tom dijelu zatvorena za promet. Na mjestu događaja su policijski službenici koji će obaviti očevid.

Podsjetimo, jučer je i u Krapini došlo do požara autobusa na parkingu Hušnjakovog. Policija je izvijestila da je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama u predjelu motora nakon čega je došlo do zapaljenja stražnjeg dijela autobusa, kojom prilikom je izgorio motor, poklopac motora, kao i stražnja unutrašnjost autobusa. Na svu sreću, u trenutku požara u busu nije bilo putnika.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba