Riječ je o mlađim osobama u dobi od 17 do 24 godine

U Varaždinu pala ekipa dilera, prodavali su drogu u blizini srednjih i osnovnih škola

Objavljeno: 23.05.2024. zagorjeinternational

Službenici varaždinske policije jučer su na temelju naloga Županijskog suda u Varaždinu, a u sklopu nastavka kriminalističkog istraživanja vezanog uz prodaju droge u zonama srednjih i osnovnih škola, pretražili domove i druge pripadajuće prostorije te vozila kojima se koristi deset osoba u dobi od 17 do 24 godine.

Provedenim pretragama pronađen je 121 gram konoplje, 20 sjemenki nalik na sjemenke konoplje, dva grama hašiša, zračni pištolj za kojeg nije izvršena prijava nadležnom tijelu, vaga za precizno vaganje droge, deset drobilica te 11 mobilnih uređaja.

Protiv ostalih osoba obuhvaćenih istraživanjem će se redovnim putem podnijeti odgovarajuće kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu, odnosno optužni prijedlozi nadležnom općinskom sudu. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja dvije uključene osobe su uz kaznenu prijavu predane pritvorskom nadzorniku varaždinske policije.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba