Rezervirajte stol na vrijeme!

PIVO, PIVO I JOŠ PIVA: Dođite na Punkt Beer Fest, evo što vas sve čeka!

Objavljeno: 23.05.2024. zagorjeinternational

Uskoro će se održati najveći festival piva u Hrvatskom zagorju, Punkt Beer Fest, koji će biti organiziran u pivnici Punkt Beer House po deveti put zaredom. Punkt Beer Fest postao je ultimativna destinacija za ljubitelje točenih piva, a ove godine obećava nezaboravno iskustvo za sve pivske entuzijaste!

Festival će se održati u petak, 31. svibnja na terasi pivnice Punkt. Posjetitelje očekuje bogata ponuda craft i lager piva, gurmanska hrana, živa glazba i razne zanimljive aktivnosti. Organizatori obećavaju vrhunsku zabavu uz poznati Footloose band i DJ Lorenza, a ulaz je, kao i svake godine, besplatan.

Posebna zanimljivost ovogodišnjeg festivala je natjecanje u ispijanju piva, gdje natjecatelji imaju priliku osvojiti bačvu od 25 litara piva. Ovo natjecanje privlači velik broj sudionika i gledatelja, stvarajući dodatnu dinamiku i uzbuđenje na festivalu!

Rezervirajte stol na vrijeme

Punkt Beer Fest je godišnji događaj koji slavi umjetnost i kulturu ljubitelja piva. Osnovan 2015. godine, festival ima cilj okupiti ljubitelje piva, pivare i zajednicu za vikend pun degustacija, učenja i uživanja. Svake godine festival raste u veličini i popularnosti, čineći ga neizostavnim događajem za sve zainteresirane za svijet craft piva.

Ulaz je slobodan, ali preporučuje se rezervacija stola putem inboxa ili na telefon 099 39 66 770, kako biste osigurali svoje mjesto i nesmetano uživali u svim sadržajima koje festival nudi. Ne propustite priliku biti dio ovog jedinstvenog događaja, pridružite se ljubiteljima piva na Punkt Beer Festu i doživite nezaboravan dan ispunjen vrhunskim pivom, izvrsnom hranom i sjajnom zabavom!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba