‘Ovakvi projekti su odraz vrijednosti koje želimo prenijeti mlađim generacijama’

Općina Zagorska Sela ‘procvjetala’ uz još jednu volontersku akciju

Objavljeno: 23.05.2024. zagorjeinternational

U općini Zagorska Sela provedena je još jedna uspješna volonterska akcija u sklopu manifestacije “Hrvatska volontira“. U volontersku akciju “Cvjetni dan u Zagorskim Selima“ uključilo se 13 vrijednih lokanih volonterki. 

Volonterke su s načelnicom Ksenijom Krivec Jurak posadile cvijeće, a nepredvidljivo svibanjsko kišno vrijeme ih nije spriječilo da urede i druge travnate površine u krugu općine.  

Hrvatski centar za razvoj volonterstva koji organizira 14. nacionalnu kampanju “Hrvatska volontira“ diljem Lijepe naše nije zaobišao ni ovaj put općinu Zagorska Sela, a cilj im je podizanje svijesti o važnosti volontiranja i osobnog angažmana građana te poticanju volontiranja kao ključne uloge u razvoju europskih vrijednosti. 

– Stvarno je bilo lijepo uz ovakve vrijedne djevojke provesti kvalitetno vrijeme i vidjeti da mladi uz nas imaju interes i volje volontirati te želje uljepšati naše mjesto ovim divnim cvijećem. Drago mi je što možemo biti dio ovakvih akcija i projekata jer one su odraz vrijednosti koje želimo prenijeti mlađim generacijama – istaknula je načelnica Ksenija Krivec Jurak. 

Ova akcija je sufinancirana iz Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu projekta Volonterski centar “VolontirAJMO”. 

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba