Obećanje župana Kolara:

“Krapina će vrlo skoro dobiti svoju podzemnu garažu”

Objavljeno: 22.05.2024. zagorjeinternational

Jedna od istaknutijih tema danas održane sjednice Županijske skupštine KZŽ bila je podzemna garaža koju bi Grad Krapina trebao dobiti. Prema najavama sa sjednice, to bi trebalo biti realizirano do kraja ove godine.

– Ispod Srednje škole Krapina postoji prostor koji je bio predviđen za podzemnu garažu, no taj je prostor zatvoren, zatrpan zemljom. Problem je da to nije bilo legalizirano, stoga smo mi krenuli u izradu projektne dokumentacije kako bismo prvo legalizirali taj prostor, a treba riješiti i situaciju oko podzemnih voda, no neće biti velika investicija – rekao je župan Željko Kolar.

Veći problem će biti izlaz iz garaže.

– Da bismo mogli dobiti potreban stupanj uspona i luk da se izađe na glavnu prometnicu, moramo otkupiti dio privatnog zemljišta. S obzirom na to da su već postojali neki pregovori za otkup tog zemljišta, malo smo pričekali da vidimo hoće li se kupoprodaja realizirati. Ispalo je da nije realizirana i sada se ponovno s vlasnikom vraćamo u pregovore. Vjerujem da ćemo to realizirati do kraja godine. Ako slučajno nešto ne bi išlo po planu, vjerujem da će sve biti realizirano na proljeće – dodao je Kolar i na kraju obećao da će Krapina vrlo brzo dobiti podzemnu garažu.

Najnovije po kategorijama

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

PREPOZNALE IH I MAME I BEBE, ALI BANKE NE: Ethereal, jedinstvena tvrtka iz Zagorja, protiv nepotrebnog gomilanja tekstila bori se Crowdfunding kampanjom u cilju bolje budućnosti djece - pomozite im u plemenitoj misiji

VIDEO: “Sigurno za mališane, sigurno za Zemlju: Etherealov tekstil beskompromisne je kvalitete, upravo zbog ljubavi utkane u njega”

Objavljeno: 22.06.2024. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba