Došlo je do prekida utakmice

VIDEO: Rukometaš dobio godinu dana zabrane igranja zbog skandala u Našicama, kažnjen i trener Vujović

Objavljeno: 23.04.2024. zagorjeinternational

Stegovni sudac Hrvatskog rukometnog saveza Srećko Ilić donio je odluke o kazni za igrače RK Nexea Marka Bezjaka i Andraža Velkavrha te za trenera RK Nexea Veselina Vujovića zbog incidenta koji se dogodio na susretu Nexe – Zagreb 7. travnja.

Podsjetimo, utakmica 5. kola Paket24 Premijer lige za prvaka rukometnog prvenstva Hrvatske prekinuta je u posljednjoj minuti prvog poluvremena pri vodstvu Zagreba 16:9. Do prekida je došlo nakon što se na tlo srušio delegat utakmice Anto Josić. Njega je u prolazu ramenom u leđa udario igrač Nexea Marko Bezjak. Utakmica je nakon prekida i službeno registrirana pobjedom Zagreba 10:0, prenosi Hina.

VIDEO:

Bezjak dobio ogromnu kaznu

Stegovni sudac HRS-a izrekao je stoga Marku Bezjaku, igraču Nexea, stegovnu mjeru zabrane igranja rukometa u trajanju od 12 mjeseci. Veselinu Vujoviću, tadašnjem treneru Nexea, izrečena je stegovna mjera zabrane obnašanja dužnosti trenera u trajanju od tri mjeseca, a Andražu Velkavrhu, igraču Nexea, izrečena je stegovna mjera zabrane igranja rukometa na četiri utakmice.

Osim toga, samom činjenicom da su utvrđeni stegovni prekršaji treneru i igračima Nexea, rukometnom klubu Nexe izriče se stegovna mjera novčane kazne u iznosu od 4000 eura. Okrivljeni Bezjak, Velkavrh, Vujović, odnosno RK Nexe mogu podnijeti žalbu na ovu odluku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba