Popularni voditeljicu Ivu Šulentić prozvali da u svom odijevanju ne koristi ‘atribute’. Evo što je odgovorila:

“Ne namjeravam svojim sisama nekome pokazivati da sam žena”

Objavljeno: 12.04.2024. zagorjeinternational

Poznata televizijska voditeljica Iva Šulentić 2013. godine je gostovala u tadašnjem podcastu Petre Nižetić i Marijane Batinić, ‘Mapet Show’, gdje je odgovarala na razna pitanja obožavatelja koja su bila podijeljena u tri kategorije – mlaka, toksična i paprena. 

Među njima je bilo i pitanje ‘Kani li Iva ikada izaći iz filma djevojčice i postati prava mlada žena koja više koristi svoje fizičke atribute, a ne da pretjerano brije na intelekt? Daj se ženo opusti, vrijeme ti je!’.

Voditeljica je odgovorom oduševila.

– Ja ću ovo shvatiti kao apsolutni kompliment. Ne namjeravam svojim sisama nekome pokazivati da sam žena. Ja sam apsolutno opuštena, a u tome mi pomaže i ova moja odjeća koje me ne sputava, pa da ne ispadne nešto što ne bi trebalo. A i opet je bolje biti djevojčica nego babuskara u tridesetoj godini, tako da je ovo meni apsolutni kompliment – odgovorila je Šulentić, piše Story.

U istoj je emisiji pričala i o snimanju kratkometražnog filma ‘Šta ti znaš šta se meni dogodilo’ u kojem je snimila vruće scene s bivšim dečkom, glumcem Filipom Juričićem. 

– Fakat je prošlo jako puno vremena otkad smo Filip i ja prekinuli. Neke su stvari sjele na svoje mjesto u smislu: bilo je, prošlo je, malo smo sada zreliji ljudi i možemo imati normalan odnos i apsolutno normalno prijateljstvo. Na prvom sastanku bilo je: ‘O pa to si ti, mrak’. Meni je iskreno bilo drago da je to on i prva rečenica koju sam rekla: ‘Ajde pa barem mi to znamo raditi, bolje da si ti, a ne netko drugi’ – odgovorila je.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba