Bilo je i teško ozlijeđenih

Na zagorskim cestama devet nesreća za vikend

Objavljeno: 08.04.2024. zagorjeinternational

Na prometnicama naše županije tijekom vikenda je zabilježeno devet prometnih nesreća od čega je osam bilo s materijalnom štetom do kojih je došlo u Tuheljskim Toplicama zbog nepropisne vožnje unatrag, u Tugonici, Zaboku, Mariji Bistrici i Maču zbog oduzimanja prednosti prolaska, u Donjoj Stubici zbog nepropisnog mimoilaženja, te dvije zbog nepropisne vožnje unatrag, izvijestila je PU krapinsko – zagorska.

– Vozačica koja je u petak skrivila nesreću u Donjoj Stubici upravljala je vozilom pod utjecajem alkohola od 1,23 promila, a vozač koji je skrivio nesreću u Maču upravljao je vozilom s 1,13 promila alkohola u organizmu – stoji u priopćenju.

U Zaboku u prometnoj nesreći do koje je došlo zbog oduzimanja prednosti prolaska jedna osoba zadobila je lakše i jedna osoba teške tjelesne ozljede.

Također, tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirano je jedno kazneno djelo krađe. Od prekršaja su izdvojena dva prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Od ostalih događaja evidentirana je jedna dragovoljna predaja streljiva u sklopu akcije “Manje oružja manje tragedija“.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba